Tha ta Xanapoume omorfi Ellada

Oftewel: Tot ziens mooi Griekenland! In anderhalf uur maken we samen vijf traditionele Griekse gerechten, die je hoogstwaarschijnlijk ook tijdens je vakantie op een heerlijk zonnig terrasje of in een knusse Taberna gegeten hebt. De Griekse keuken: Verrassend, Mediterraan en gezond!

Ciao Bella Italia

De Italiaanse keuken is wel de bekendste voor ons. Maar vandaag eens geen pizza. Wel maak je, misschien voor het eerst, je eigen pasta. Zooooo lekker! En een paar handige gerechten voor je perfecte herinneringsdiner, je bent zo weer in Toscane!

Au revoir Belle France

De moeder aller keukens, Frankrijk. Samen komen we er achter dat het niet altijd zwaar en veel hoeft te zijn. Maar wel heel smaakvol en robuust. Als Frankrijk je vakantieland is, is dit je workshop!

Partyhappen

In een handomdraai je eigen happen maken? Geen probleem na deze workshop. We maken vijf originele lekkernijen die een succes zullen zijn op je feestje. Bovendien krijg je een heleboel tips om de stress tot een minimum te beperken. Je eigen happen maken: Niet duur, niet ingewikkeld, maar vooral: Lekker!

De mooiste feesttaart maak je zelf

In verschillende stappen, die iedereen kan volgen, maak je een indrukwekkende gelaagde feesttaart, die prachtig is om te zien, maar vooral ook superlekker om te eten. Je kunt kiezen uit twee Hot items van dit moment: Naked Chocolade taart met aardbeien of de Red Velvet taart met eetbare bloemen.

Lekkere, lange en luxe lunch

Maak je eigen broodjes, een verse soep, een prachtige salade en een taart voor toe!

Wat mag je verwachten?

Een workshop begint om 18.45 uur met een vers kopje koffie en een petit four. We starten om 19.00 uur en koken tot 20.30 uur. We proberen dit schema strak te hanteren. Na afloop hebben jullie namelijk nog een gezellige borrel in de bovenzaal, waar je uiteraard ook dingen kunt proeven die je gemaakt hebt, onder het genot van een lekker glaasje. Ongeveer een uurtje later gaat het licht uit. Er staat een tasje voor je klaar met alle recepten en een verrassing.

© Brenda’s Catering 2020 | ontwerp & realisatie: Studio Rosier