Brenda's Catering - Ede

Bij Brenda’s Catering aan de Venturistraat in Ede kunt u op de eerste verdieping een prachtige moderne ruimte huren. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsetentjes en kleinschalige partijen. De ruimte biedt plek voor circa 20- 25 personen, afhankelijk van het gebruik. 

De professionele keuken van Brenda’s Catering bevindt zich in hetzelfde gebouw, waardoor we u optimaal kunnen bedienen met de beste catering. 

Al het gebruik is maatwerk, dus neem graag contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cunerakerk - Rhenen

De Cunerakerk in Rhenen is een schitterende laat gotische kerk met een goede akoestiek. Daarom is de kerk uitermate geschikt voor concerten en opnames zowel vocaal als ook instrumentaal. Maar ook wordt de kerk regelmatig verhuurd voor huwelijken, recepties, tentoonstellingen, congressen, lezingen of andere bijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie.

Brenda’s Catering is de vaste cateraar van De Cunerakerk.

De Bar - Elst (Ut)

Op zoek naar een mooie ruimte voor uw feest of partij? Bij ‘De Bar’ bent u op het juiste adres. De sfeervolle ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 80 personen en biedt 50 zitplaatsen. De ruimte heeft een gezellige bar, complete keuken, authentieke houtoven voor de lekkerste pizza’s en tenslotte is er buiten een sfeervol terras. Op het gebied van catering kan er van alles voor u geregeld worden, van een uitgebreide high-tea, hapjes voor bij een feest of een compleet buffet: het is allemaal mogelijk.

Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen, we denken graag met u mee.

© Brenda’s Catering 2020 | ontwerp & realisatie: Studio Rosier