Tha ta Xanapoume omorfi Ellada

Oftewel: Tot ziens mooi Griekenland! In anderhalf uur maken we samen vijf traditionele Griekse gerechten, die je hoogstwaarschijnlijk ook tijdens je vakantie op een heerlijk zonnig terrasje of in een knusse Taberna gegeten hebt. De Griekse keuken: Verrassend, Mediterraan en gezond!

Ciao Bella Italia

De Italiaanse keuken is wel de bekendste voor ons. Maar vandaag eens geen pizza. Wel maak je, misschien voor het eerst, je eigen pasta. Zooooo lekker! En een paar handige gerechten voor je perfecte herinneringsdiner, je bent zo weer in Toscane!

Au revoir Belle France

De moeder aller keukens, Frankrijk. Samen komen we er achter dat het niet altijd zwaar en veel hoeft te zijn. Maar wel heel smaakvol en robuust. Als Frankrijk je vakantieland is, is dit je workshop!

Partyhappen

In een handomdraai je eigen happen maken? Geen probleem na deze workshop. We maken vijf originele lekkernijen die een succes zullen zijn op je feestje. Bovendien krijg je een heleboel tips om de stress tot een minimum te beperken. Je eigen happen maken: Niet duur, niet ingewikkeld, maar vooral: Lekker!

Sprankelende High Wine

Als je iets te vieren hebt doe het dan zo: Samen proosten met bubbels en andere interessante wijnen. 
Ondertussen maak je heerlijke hapjes die er precies bij passen. Je leert hoe je smaken kunt combineren en hoe die elkaar kunnen versterken. Een compleet programma met aan het eind een gezellig samenzijn in onze ‘ wijnkelder’  waarbij uiteraard al dat heerlijks genuttigd wordt. 
Volledig verzadigd zul je een mooie herinnering rijker zijn. 

Klassieke Engelse High Tea

Tijdens deze workshop drink je heerlijke Engelse thee, uit mooie Engelse kopjes, zoveel als je wilt. We zetten de theepot op een lichtje en maken ondertussen vijf traditionele Engelse heerlijkheden, onder andere smoked salmon rolls en natuurlijk scones met clotted cream en huisgemaakte strawberryjam.

Lekkere, lange en luxe lunch

Aan het einde van de morgen bak je je eigen broodjes en natuurlijk maak je de heerlijkste dingen voor er op. Ook maken we samen een fijn soepje en een verrukkelijk toetje. Onder het genot van een goed glas gaan jullie samen lekker lang, luxe lunchen!

Wat mag je verwachten?

Een workshop begint om 18.45 uur met een vers kopje koffie en een petit four. We starten om 19.00 uur en koken tot 20.30 uur. We proberen dit schema strak te hanteren. Na afloop hebben jullie namelijk nog een gezellige borrel in de bovenzaal, waar je uiteraard ook dingen kunt proeven die je gemaakt hebt, onder het genot van een lekker glaasje. Ongeveer een uurtje later gaat het licht uit. Er staat een tasje voor je klaar met alle recepten en een verrassing.

Workshops van 8-10 personen.

Prijs 55,- pp all in.

Workshops van  6-7 personen.

Prijs 60,- pp all in.

© Brenda’s Catering 2023 | ontwerp & realisatie: Studio Rosier